Vandaag in Siena, van links naar rechts: Michal Kwiatkowski, Wout Van Aert, Peter Sagan en de Italiaanse wielrenster Elisa Longo Borghini (Wiggle High5) op de persconferentie.
Volledig scherm
Vandaag in Siena, van links naar rechts: Michal Kwiatkowski, Wout Van Aert, Peter Sagan en de Italiaanse wielrenster Elisa Longo Borghini (Wiggle High5) op de persconferentie. © Photo News

Van Aert schittert naast de groten op persconferentie Strade Bianche - organisator: "Wout kan winnen"

WielrennenMet zeven aan de tafel. Zeven wereldtitels is dat, vandaag bij de persconferentie die de Strade Bianche voorafging. Drievoudig wereldkampioen veldrijden Wout van Aert - debutant - nam er plaats naast drievoudig wereldkampioen op de weg Peter Sagan. Michal Kwiatkowski, de wereldkampioen van 2014, was er ook bij. "Een hele eer om hier aanwezig te mogen zijn", verklaarde Van Aert.

44 reacties

  • Jozef Van den Donder

    6 jaar geleden
    filip Desmedt , de koers gezien?
  • daniel surinx

    6 jaar geleden
    denk dat de topploegen de koers zo hard mogelijk gaan maken,zijn anders te veel kandidaten die kunnen winnen,de toppers moeten hun ook nog bewijzen,niet wout alleen,kan ale kanten uit
  • Ed Buun

    6 jaar geleden
    Wow, direct tussen de grootsten van deze planeet gaan zitten of wa? Das lef, nu is het echt hopen dat de koers meezit voor Wout en dat we spektakel kunnen zien. Volgens mij maakt hij een goeie kans, het is dan ook een echte winnaar.
  • Guillaume walter

    6 jaar geleden
    Succes Wout, maar er het beste van.
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Laat Wout gerust. Al die mediaaandacht.