Mysterieuze boodschap kaapt ‘Temptation Island’: “Heb je mij gemist?”

Wie donderdagavond aandacht naar ‘Temptation Island’ keek, zag dat het programma even gekaapt werd. In het midden van een onderonsje tussen verleidster Yasmine en deelnemer Jeremy verscheen die ene geheimzinnige boodschap er weer. “Heb je mij gemist?”

mrra,bpr

Een ironische boodschap, want de deelnemers missen uiteraard hun geliefde (niet) op ‘Temptation Island’. Daar proberen de verleiders hen immers hun wederhelften te laten vergeten.

Maar donderdagavond was het al snel duidelijk dat de zin op geen enkele manier thuis hoorde in het programma. De tekst verscheen, alsof de televisiezender zich van geen kwaad bewust was. Het leek wel alsof de televisieschermen over heel Vlaanderen enkele seconden gekaapt werden met de mysterieuze vraag.

Boodschap niet gemist

De boodschap duikt niet alleen op in ‘Temptation Island’, het bericht is te pas en te onpas zonder enige uitleg te zien over heel Vlaanderen. In de sneeuw, op T-shirts in praatprogramma’s, in advertenties, en nu dus ook op televisie.

Wie even rond speurt, vindt immers algauw een gelijknamige website: Hebjemijgemist.be, met daarop een klok die aftelt naar vrijdagnamiddag. Die site is geregistreerd door SBS, het moederhuis van onder meer Vier. Vermoedelijk gaat om een teaser voor het nieuwe seizoen van De Mol, dat binnenkort te zien is op de zender. Het eind van de teller loopt wellicht gelijk met de lancering van de nieuwe datum voor de afleveringen.

Zit er een Mol in ‘Temptation Island’?

Samen met de geruchten rond de start van ‘Temptation Island’ kan het speculeren uiteraard beginnen. Het zou natuurlijk een gewone reclamestunt kunnen zijn, maar ‘De Mol’ zou ‘De Mol’ niet zijn als er niet overal hints verstopt zitten naar de ware identiteit van de saboteur.

Is deze boodschap al een tip? Heet de nieuwe Mol misschien Jeremy of Yasmine? Of zullen we hem of haar ook op een eiland terugvinden, terwijl hij of zij één van de andere kandidaten probeert te verleiden?

Eén opmerkzame Twitteraar draait het verhaal dan weer graag om.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer