thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

IJskoude voeten? 7 trucjes om ze lekker warm te houden

Ook vandaag nog wordt het winters koud, met ijsblokjes van tenen als onaangenaam neveneffect. Van peper op je voeten tot wollen sokken: 7 manieren om die tere voetjes lekker warm te houden.

5 reacties

  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Hetzelfde geldt ook voor de handen... doe een paar wegwerphandschoenen aan onder je gewone handschoenen. Let evenwel op dat de huid niet te 'wak' wordt door het zweet dat blijft kleven in een vochtig milieu...
  • August De Baeke

    6 jaar geleden
    Eén trucje is ook, doe in een badje met lauw water een theelepeltje gemalen gember en plaats je voeten daar een tijdje in, je kan ondertussen een boek lezen, tv kijken, e.d. relaxen. Let wel, voor sommige mensen kan een theelepeltje gember teveel zijn en de voeten verbranden, best met een beetje beginnen tot een theelepeltje.
  • Gust Goris

    6 jaar geleden
    Beste manier staat er niet bij. Met je tenen spelen, vooral als je stil staat bij lang wachten speel dan piano, of drum, met je tenen op de maat van een liedje dat je in gedachten hebt. Bijkomend voordeel, het verdrijft de tijd. Uitgedacht tijdens het lange wachten bij mijn legerdienst.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Een gaskacheltje, even uw sokken erop leggen. En als je huurt, een huisbaas die geen uitgerangeerde boiler heeft.
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Geen turnsloefen Os sportschoenen dragen helpt misschien ook.