De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Man lag twee uur langer in vrieskou door verwarring rond huisnummers

De man die gisteren dood werd aangetroffen in een straat in Deurne, lag twee uur langer in de kou door een misverstand met huisnummers. Dat heeft de politie bevestigd.

42 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Merkwaardig, er zijn genoeg opvangplaatsen voor daklozen. Wat deed deze man dan nog op straat terwijl het vriest? Zelfs een deurportaal kon beschutting bieden?
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Ik had effekens de hele straat op en af gereden. Is dat zo moeilijk ? En waarom heeft te beller geen tel achtergelaten, waarom kon de politie de beller niet contacteren om wegwijs te geraken ? Hier op het Franse platteland hebben de straten geen namen en zijn er geen huisnummers. De situatie kan veel beter als iedereen geograpische coordinatie zou doorgeven. Met al de voorhanden technologie, snap ik het niet.
  • Bruno van Steenbergen

    6 jaar geleden
    dien dat heeft doorgebeld dat die man daar lag,waaroem is die dan geen hulp gaan bieden?
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    huisnummer moet aan deur juist zijn niet aan brievenbus!! Natuurlijk raar dat gans de straat niet werd nagegaan met wagen 5 min.
  • jos van orshaegen

    6 jaar geleden
    er bestaat een app " what3words " als je deze gebruikt als plaatsbepaling kom je steeds juist terecht. de plaats die je aangeeft bestaat uit drie unieke woordcombinaties die u brengen tot binnen een straal van drie meter van het doel. Iedereen zou dit op zijn gsm moeten installeren zodat dergelijke vergissingen voorgoed verleden tijd zijn