De Russische president Vladimir Poetin stelde gisteren nieuwe nucleaire wapens voor.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin stelde gisteren nieuwe nucleaire wapens voor. © EPA

Russische media: "Poetins animaties van nieuwe supersonische raketten dateren uit 2007"

BuitenlandDe animaties van nieuwe nucleaire wapens die president Vladimir Poetin vandaag gebruikte om zijn militaristische toespraak te illustreren, zijn minstens een decennium oud, zeggen Russische media.

18 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Poetin is een moderne dictator, hij zet het land naar zIJn hand terwijl hij de illusie wekt de democratie te verdedigen ... met leugens, propaganda, mooie praatjes, noem maar op. Hij is niet voor niets bekroond tot de rijkste politicus van de wereld.
  • freddy depaepe

    6 jaar geleden
    en wat gaan die russen eten in de winter? ze hebben niets! hun graan halen ze via omwegen in Canada en ik was matroos op het schip dat hun dat graan bracht in 1984 St Petersburg en ik zag hoe het daar was, caotisch!
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Als Rusland even de gaskraan zou dichtdraait is Europa faiiet
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Wij in het westen mogen dan al weten dat Poetin leugens staat te verkondigen maar zijn Russische kiezers zullen het slikken als zoete koek. De Russische defensie heeft ook geen budget om een degelijk leger te financieren. Niet vergeten dat de Russische economie amper zo groot is als de Italiaanse.
  • Tommy Claus

    6 jaar geleden
    Amerika stelt niks meer voor,,failliet ,,en grote praatjes houden,,en wij in Europa zijn. Mee gejost,,als het oosten oprukt,,,