Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Supersnel internet in Europa stap dichterbij dankzij afspraken over radiofrequenties

iHLNDe uitrol in Europa van het 5G-netwerk voor supersnel mobiel internet vanaf 2020 is een stap dichterbij. Er zijn afspraken gemaakt over de radiofrequenties die in de EU worden vrijgemaakt voor draadloos internetverkeer. Telecombedrijven kunnen voor een periode van minstens twintig jaar een licentie krijgen, zodat voor hen duidelijk is hoeveel tijd ze hebben om hun investeringen terug te verdienen.

17 reacties

  • arnaud di monaco

    6 jaar geleden
    De beste verbinding heb ik eigenlijk nog met 3,5G (h+), meestal overal sterke verbinding, want 4G laat buiten de steden dikwijls te wensen over, en de snelheidswinst van 4G wordt dikwijls tenniet gedaan door een zwak signaal. Batterij ook minder belast.
  • eric loyens

    6 jaar geleden
    Roken mag niet drinken lag niet maar voor het kapitaal kontent te stellen mogen we vol ongezonde strallen zitten en daarvan creperen
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Hoe sneller internet hoemeer sociale leeghoofden erbij komen. Hun gsm en Facebook, daar zit de meesten hun verstand de dag van vandaag.
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Bij mij thuis kan je amper 3.5g ontvangen. Base is stukken beter dan Proximus. Liberarileers eens volledig de markt....
  • james vroman

    6 jaar geleden
    het zal wachten worden op die van Tesla heel de wereld internet via zijn satellieten dan zijn we van die graaiers vanaf ..