© *

© IF/Facebook

thumbnail: null
thumbnail: null

Verslaafd aan koekjesdeeg? Binnenkort opent eerste cookie dough bar van België de deuren

Verslaafd aan koekjesdeeg? Vanaf 7 maart hoeft u niet langer stiekem thuis de pot uit te lepelen, maar kan u uw lievelingskost gewoon bestellen op ‘restaurant’ in Gent. Dan opent de eerste cookie dough pop-up van België de deuren, in de Sint-Jacobsnieuwstraat.

tsa

De initiatiefnemers zijn Marilyn Dierick (21) en Amélie Cobbaert (21), beiden masterstudentes burgerlijk ingenieur met een passie voor zoetigheid.

“In New York zijn cookie dough bars een echte hype”, zeggen ze. “Wij zullen drie soorten koekjesdeeg serveren: american cookie, brownie en een wisselende variant. Telkens met een topping naar keuze: oreo’s, popcorn … Noem maar op. Het rauwe deeg is volledig veilig omdat we met gepasteuriseerde eieren werken. En voor de gezondheidsfreaks: samen met Madam Bakster gaan we op zoek naar een glutenvrije en veganistische versie.”

De pop-up blijft vier weken lang open.Facebook: Pop Up Dough It

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer