Vladimir Poetin had het gisteren over nieuwe onoverwinnelijke wapens.
Volledig scherm
Vladimir Poetin had het gisteren over nieuwe onoverwinnelijke wapens. © EPA

Kremlin: "Rusland heeft niet de intentie wapenwedloop te willen ontketenen"

BuitenlandHet Kremlin heeft vandaag ontkend een nieuwe "wapenwedloop" met de VS te willen ontketenen. Gisteren had president Vladimir Poetin het in een potige toespraak gehad over nieuwe "onoverwinnelijke wapens".

11 reacties

  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Ik praat toch liever Amerikaans dan Russisch , ga er maar eens wonen in een van de twee landen . Dan weet je dadelijk wat te doen . In Rusland hebt ge helemaal geen vrijheid en heel veel armoede , maar daar zwijgen ze over .
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Natuurlijk wil Rusland geen wapenwedloop. Zij kunnen nooit op tegen de budgetten waarover de NAVO beschikt. Dat Rusland niet zal aanvallen maar enkel verdedigen is ook een lacher. Denk maar aan Georgië, De Krim en Oekraïne.
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Ik stel voor dat iedereen die zoveel steun aan Rusland geeft, naar ginds verhuist voor een paar jaartjes. Daarna spreken we nog eens.
  • ivo torfs

    6 jaar geleden
    Dat iedere leider eerst eens zorgt dat zijn eigen volk op een deftige manier kan (over)leven in plaats van miljarden in die oorlog tuigen te steken. De documentaires die nu overal te zien zijn van recente toestanden in wereldlanden en andere zijn schrijnend. Die zo gezegde wereldleiders moeten omver vallen van diepe schaamte of zijn die misschien niet op de hoogte van de toestanden in hun landen?
  • mike dobbels

    6 jaar geleden
    Wij burgers, gaan de dupe worden van een ongelooflijk incapel Europees bestuur, dat ons recht de dieperik aan het inboren is met overal Amerikaanse wapens en troepen toe te laten zicht te stationeren aan Russische grenzen... inplaats van samen te werken met deze grote buur werken we samen met cowboy USA onze vernietiging tegemoet...