REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Disneyland leukste plek op aarde? Niet voor wie er werkt

Disney"Dit is een prachtige job. Ik hou van de interactie met de klanten, die van over de hele wereld naar hier komen." Billie Taylor werkt al vijf jaar voor Disneyland en is heel enthousiast over haar job. Het loon, daar is ze iets minder blij mee. En ze is niet alleen.

7 reacties

  • Nordine Frighem

    6 jaar geleden
    Das de nieuwe norm je hoort tegenwoordig niks anders , Duitsland is de voorloper er van en daar loopt de economie op volle toeren maar de kleine man iets geven !
  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Men moet veel duidelijker zijn met cijfers. Netto en bruto maakt een wereld van verschil, soms meer dan de helft. Als het om nettolonen zou gaan, ja, honderdduizenden, zo niet miljoenen, lopen er in België rond die hiervoor elke dag opnieuw uit hun bed moeten komen. Om van de pensioenen nog maar te zwijgen.
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    oei, daar is het precies al bijna even erg als hier bij de NMBS.
  • ronny verstraete

    6 jaar geleden
    En de bonussen van het toppersoneel stijgen elk jaar met een paar honderduizenden $.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Nog zo een loonslaven kot, en zoveel gaan erheen, wellicht om een hongerloon jobke voor de kinderen die ze daar laten rondlopen. Gewoon een commercieel gedoe zonder meer, maar voor elk wat, dan zullen de kinderen vertrouwd zijn als ze later voor een appel en een ei in zulke firma's zullen kunnen gaan werken, mensdom niet waar helaas iedere dag meer en meer duidelijk.