(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © REUTERS

Leerlingen zijn boos omdat ze pauze buiten moeten doorbrengen

Enkele leerlingen van het Sint-Augustinusinstituut in Bree zijn boos omdat ze bij de vriestemperaturen deze week hun pauze buiten moesten doorbrengen, meldt Het Belang van Limburg. De directie ging niet in op hun vraag om binnen te blijven. "Een beetje frisse lucht en beweging is net gezond", zegt de directie.

51 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    En hoeveel zijn er in de krokusvakantie op skiverlof geweest.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Sommigen wijzen op de solidariteit van directie en leerkrachten. Die mensen hebben ook streng winterweer meegemaakt als ze jong waren en hebben wel wat anders te doen : verbeteringen, practische afspraken maken, administratie verwerken. En wie toezicht heeft staat daar ook in de kou. Jongeren die kou lijden : het moment om een flashmob te doen op de speelplaats. Is dat zo moeilijk ?
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    De sukkels zijn boos omdat zij buiten moeten staan!!! Waarschijnlijk waren hun vingers bevroren en konden ze niet meer tokkelen op hun i-phone, wat een ramp moet dat geweest zijn.
  • Daniel Knops

    6 jaar geleden
    Met koude vingers is het moeilijk om te smsen en facebooken.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Toen wij onze legerdienst volbrachten, in Duitsland, vriesde het daar soms -18° en toch sliepen wij buiten tijden de maneurvers en niemand is er dood van gegaan integendeel.