.
Volledig scherm
. © rv

FT België 02/03: Club Brugge verlengt contract sterkhouder en krijgt geen sanctie voor racisme - Ook Antwerp, Lokeren en Kortrijk ontsnappen

Jupiler Pro LeagueHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

19 reacties

  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Over euthanasie kan je al eens van mening verschillen. Maar in het geval van Geert Thijs en nog zo'n paar, bv Gert Lans, moet je dat toch eens serieus overwegen....Hun ziekte is zeer pijnlijk en ongeneeslijk. Daarenboven heeft de patiënt de neiging om normale,gezonde mensen te besmetten, en te overtuigen dat hij gezond is. Je zal er als psychiater maar aan beginnen.Sterkte aan de familie!
  • Steven Moreels

    6 jaar geleden
    Het gaat hier over "enkelingen" zegt men bij Club. Een dooddoener natuurlijk. Meteen alles onder de mat geveegd, want deze "supporters" zijn heilig, de 13de man natuurlijk.
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Mijnheer Thijs wordt zeker allergisch als hij artikels leest over brugge en dat instinctief de naam Verhaeghe en de Brugse bond naar boven komt.Zo een reacties moet we negeren, want zoals Mijnheer cappelle zegt,heeft hij gelijk. Het gaat hier nog om een ongekende ziekte bij mensen die een allergie hebben tegen bepaalde mensen en clubs.Dit is ongeneeslijk vrees ik.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Spijtig voor mensen als Geert Thijs dat "selectief lezen" niet erkent is als ziekte en er mede daardoor na doktersraadpleging geen terugbetaling door het ziekenfonds bestaat. Maar bij zulk een erg geval......misschien toch eens proberen.
  • Fabrice Braccio

    6 jaar geleden
    Wat een grap.Ik kan alleen maar vaststellen dat als Standard op het matje moet geroepen worden door de bond er nooit procedurefouten zijn.Ze kunnen anders de beker al gewoon aan Genk geven niet?