ap
Volledig scherm
© ap

Disney overweegt om Elsa in Frozen 2 een relatie te geven... met een vrouw

ShowbizzDat Frozen een ongekend succes was toen de film in 2013 uitkwam, hoeven we je niet te vertellen. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven, en de tweede prent staat voorlopig gepland voor november 2019. Opmerkelijk: daarin zou Elsa wel eens het eerste lesbische Disneypersonage kunnen worden.

16 reacties

  • Janii Dries

    6 jaar geleden
    Goed idee! Word eens tijd dat er een girlfriend voor Elsa komt :) zou een enorm mooi verhaal kunnen worden waar heel veel mensen van kunnen leren, Go Disney!
  • Tamira Pepermans

    6 jaar geleden
    NEEE dat mag niet en kan niet Frozen is men lievelings film Elsa is men favo personage doe Disney dit niet aan!!!! Ben niet tegen lesbisch maar toch niet Elsa zij ziet me niet lesbisch uit maak beter 2e over haar krachten haar ouders of dat ze een man leert kennen en da ze in de knoop zit en dat Anna kindjes heeft? Of stuk met rapunzel
  • Luc Cornelis

    6 jaar geleden
    Yay,er komt een nieuwe film van Frozen,Yoepieeee
  • Brent Van Durme

    6 jaar geleden
    Het is goed dat mensen hier vóór zijn. Maar ook niet te hard van stapel lopen. Ik ben 23 en heb geen kinderen maar ik zou niet graag mijn 7 of 8 jarige dochter met een andere dochter zien flikflooien. En als mensen hier vinden dat dit een ongepaste reactie is, hoop ik dat ze heg zelf nooit voor hebben. Want op internet en televisie wordt alles zeer mooi gepraat. Maar achter gesloten deuren is het iets heel anders.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Maak ze gelijk ook obees, met een blauw kapsel, blauw antipatriarchaal okselhaar en een neusring. Als je dan toch gaat buigen voir SJWs doe het dan oneens goed. Maar wel niet verwachten dat ik die film koop voor mijn dochter!