De Mol komt terug op 25 maart.
Volledig scherm
De Mol komt terug op 25 maart. © VIER

Heb je mij gemist? Alles wat je moet weten over 'De Mol 2018'

Op het strand van Oostende, op T-shirts, via projectie op gebouwen, op social media, in een verdwaalde piñata of vergezeld van een cactus. Het zinnetje 'Heb Je Mij Gemist?' dook de voorbije week enkel te onpas op en deed dat meteen in heel Vlaanderen. De website hebjemijgemist.be toonde enkel een aftelklokje. Ook na 16u. Het vermoeden dat dit alles naar 'De Mo'l op VIER verwijst, werd zopas door de zender bevestigd met de release van de eerste beelden van 'De Mol 2018'.

7 reacties

  • Harry van Bokhoven

    6 jaar geleden
    Dit is en van die programma's die ik op geen enkel moment mis...hoeveel avonden gaan ze ons daar nu weer mee vervelen...goed moment om het ding af te zetten of weg te zappen...liever een echt gezelschapsspel, lijkt me
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    NEEN, dit soort programma's mis ik helemaal niet. Alles in scene gezet, niets spontaan, de wereld nog meer ontucht leren hoeft zeker niet.
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Kan niet wachten en vanavond de finale bij de Hollanders waar ze het keihard hebben gespeeld. Liegen en bedriegen dat is de mol, niet braaf zijn.
  • diederik van amber

    6 jaar geleden
    Vorig jaar had mijn zoon ook iemand een paar weken gemist. Bleek Hans te zijn.. wie iemand heeft gemist in zijn omgeving, weet dat dit een kandidaat kan geweest zijn. Want ze hebben zwijgplicht, ook over hun deelname.
  • J Ada

    6 jaar geleden
    Te uitgemolken, de eerste 2 originele jaren waren geweldig. Eén nieuw seizoen jaren later was ook leuk, maar nu maakt het mij echt niet warm meer.