David Van De Steen.
Volledig scherm
David Van De Steen. © Belga / Photonews

Slachtoffer David Van de Steen krijgt nieuwe tip over Bende van Nijvel: "Lid van staatsveiligheid verwittigde zijn familie om niet naar Delhaize Aalst af te zakken"

David Van de Steen heeft recent een nieuwe tip binnengekregen over de bende van Nijvel. Een man van de staatsveiligheid zou op de hoogte geweest zijn van de aanslag op de Delhaize op zaterdag 9 november 1985 in Aalst. Hij verwittigde zijn familie uit Aalst om niet meer naar de supermarkt af te zakken. 

109 reacties

  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Mijn vraag is dan in dit geheel, hoe groot is het belang van België om, als de aanwijzingen kloppen, dit in een grote doofpot te stoppen, en met welk belang?
  • Albert Laurent

    6 jaar geleden
    Beste David man, je zal nooit de waarheid van al dit zinloos geweld kennen of te weet komen.Dit is een politieke beerput die geweldig ,maar dan ook uitzonderlijk stinkt,en mag gewoon niet uit komen.Van Rossem heeft ooit iets laten vallen, maar daar gaat niemand op in.
  • Cédric Nuyts

    6 jaar geleden
    GALIO zat erachter dat weet iedereen die een beetje research doet
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Ik begrijp écht niet waarom Casteels de (vermoedelijke) daders zo hardnekkig blijft in bescherming nemen. Omdat ze van extreemrechtse signatuur zijn? @Jan Boden: er is nog een ander fossiel in leven, toenmalig minister van BZ én oprichter van de Cepic: Charles-Ferdinand Nothomb!
  • Johan Meulenbergs

    6 jaar geleden
    Beseft die sukkelaar nu nog steeds niet dat dat nooit zal uitkomen .. zoekt wat media-aandacht samen met Jef Vermassen. In het verhaal van Jan Boden zit mss wel een grond van waarheid in, wie weet.