Franprix
Volledig scherm
© Franprix

Franse winkelketen Franprix opent eerste Belgische winkel in Brussel

De Franse supermarktketen Franprix heeft woensdag aan de Elsensesteenweg in Elsene een eerste winkel geopend op Belgische bodem. Dat bevestigt de eigenaar van het pand waar de winkel gevestigd is.

4 reacties

  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    De duurste supermarktketen van Frankrijk opent deze heel bewust in het midden van Belgie. Zij weten ook dat steeds meer Belgen zelf over de grenzen trekken om hun boodschappen te doen bij goedkopere supermarkten. Nederland, Frankrijk en Duitsland is voor vele slechts een uurtje rijden.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Nog een die niets zal verdienen mochten we het geloven, de ene sluit en voor de dezelfde redenen opent een ander, premies binnen, goedkope interim uitgebuit en weg zijn ze.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Dat die hele grote supermarkten grondig moesten herstructureren is al enige jaren duidelijk. Een massa van die producten in die megawinkels worden meer en meer via het internet verkocht. Colruyt bijvoorbeeld heeft geen mega winkels maar verkoopt veel van die non-food via het internet maar de producten kunnen in hun winkel worden afgehaald. Dat is momenteel de toekomst.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    de eerste staats gesponcerde is nog niet goed en wel buiten ,of de nieuwe is al in het land en wederom een fransman,dus mensen met zen allen daarheen,zeker de eerste week,alles aan dumping prijzen om u te lokken en terecht ,de politiek betaalt met uw geld ,en 6 maand later is deze weer vertrokken na het opstrijken van........