Yernaz Ramautarsing (links) en Thierry Baudet (rechts, de oprichter van Forum voor Democratie).
Volledig scherm
Yernaz Ramautarsing (links) en Thierry Baudet (rechts, de oprichter van Forum voor Democratie). © ANP

Nederlandse politicus: "Homorechten hebben samenleving dommer gemaakt"

Yernaz Ramautarsing, de nummer twee op de Amsterdamse lijst van Forum voor Democratie (FVD), heeft in een discussiegroep via Whatsapp een betoog gesteund dat "homorechten de samenleving dommer hebben gemaakt". Dat schrijft de krant De Telegraaf. 

14 reacties

  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    ik vermoed dat velen die hem gelijk geven, alleen de titel hebben gelezen en er een heel andere gedachtengang op nahouden dan mr. Ramautarsing zelf. Dat homo's een hoger IQ hebben dan hetero's is nieuw voor mij. Hoe, waar, wanneer, op welke schaal en door wie is dat onderzocht en aangetoond? Los daarvan, hij heeft gelijk wanneer hij zegt dat we hier in het westen iets fierder mogen zijn op onze cultuur en iets minder laks tgo al wie ons minacht en probeert van de kaart te vegen.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Na het lezen van het artikel elke bewering naast elkaar leggen "klopt of klopt niet"en dan redeneren waarom.Het zou kunnen dat ge een ander idee krijgt dan het artikel gewoon te lezen!
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Als je dan toch zo zeker bent van je zaak Danny, kom dan maar af met bewijzen die een onweerlegbaar causaal verband aantonen tussen wat hij poneert. Kan je niet want ze bestaan niet. Slik maar lekker alles wat populisten je vertellen.
  • Rik Connaerdt

    6 jaar geleden
    Als het zo is dat homo's een hoger IQ hebben dan het gemiddelde van de gehele populatie dan heeft die man gewoon gelijk. Minder homoseksuelen betekent dan dat het gemiddelde daalt. Maar ik zie dan niet in hoe homorechten de samenleving dommer maken. Of homoseksuelen nu rechten hebben of niet, ze zijn er. Ze bestaan. Zijn betoog raakt dus kant noch wal, maar van mij mag hij die mening hebben.
  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Het zgz politiek corrected maakt de samenleving dommer en onleefbaar. Voeg daaraan toe dat het de jongste tijd allemaal op een drafje moet gebeuren.