Cindy Crawford in de bekende Amerikaanse Levi's 501 jeans.
Volledig scherm
Cindy Crawford in de bekende Amerikaanse Levi's 501 jeans. © Photo News

EU lonkt naar Levi's en Harley Davidson als tegenmaatregel voor invoerrechten VS

De Europese Unie kijkt richting Harley Davidson, bourbon en Levi's als tegenmaatregel voor de aangekondigde forse Amerikaanse invoerrechten op staal en aluminium, die VS-president Donald Trump gisteren in het vooruitzicht heeft gesteld.

32 reacties

  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Die trump is zijn eigen ondergang aan het koken... Aan de EU.. Importtaks op amerikaanse goederen... Hun spullen trekken al op niet teveel, met inporttaks op hun goederen leggen we hun handel plat.
  • modest bonvivant

    6 jaar geleden
    Wees gerust, dat zal koelen zonder blazen... Dus alleen nog duurder staal in de VS, eigen product of import, dat maakt hun eigen afgewerkte producten ook duurder voor zowel de VS burgers als voor export die te duur zal worden! Trump is zijn eigen strop aan het aanknopen! Veel blabla, weinig boemboem!
  • james vroman

    6 jaar geleden
    en trump gaat de navo laten stikken ..zou wel vet zijn ..
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Een mens of een land moet creatief zijn. Als er iets te duur uitvalt, vind je wel vervanging. Wat gaat Trump doen als buiten de VS landen elkaar vinden met dat staalgedoe ? Waar staat hij als iedereen afhaakt ? De staalexport van Frankrijk naar de VS is 5% van hun totale staalexport. Dat is overkomelijk. Wat gaat de VS verliezen als landen geen hormonenrundervlees meer willen, geen Amerikaanse series meer, geen ... Die clown is niet goed bezig.
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Stop gewoon met handel voeren met de US zolang die Trump aan de macht is. Deze man is zo dement als het maar zijn kan en een gevaar voor de wereldvrede! Denk dat hij leeft in een videospel waar de US onoverwinbaar zijn! En als hij duurdere regels voor invoer uitbrengt, pas die dan direct toe op US producten die hier binnenkomen! Moet gedaan zijn om de USA als enige wereldleider te zien die alles mag bepalen voor de hele wereld!