Daniel Panico (73) en Mona Kirk (51) worden beschuldigd van kindermishandeling.
Volledig scherm
Daniel Panico (73) en Mona Kirk (51) worden beschuldigd van kindermishandeling. © AP, AFP

“Ze zijn arm, geen criminelen”: koppel dat kinderen in triplex hut liet leven aangeklaagd voor mishandeling, buren geloven er niets van

BuitenlandHet Amerikaanse koppel dat deze week werd opgepakt omdat het zijn kinderen in een triplex hut liet leven vlak bij het nationaal park van Joshua Tree in Californië, is een eerste keer verschenen voor de rechter. Daniel Panico (73) en Mona Kirk (51) worden beschuldigd van kindermishandeling. Ze zouden hun drie kinderen van 11, 13 en 14 vier jaar lang in een bouwvallige hut hebben laten wonen, waar geen elektriciteit en stromend water aanwezig waren. Hun buren geloven echter niet dat het koppel iets slechts in de zin had. “Ze zijn arm, geen criminelen”, klinkt het bij hen.

29 reacties

  • Erwin Lambrechts

    6 jaar geleden
    deze mensen moeten geholpen worden en niet met hun kinderen af te pakken
  • james vroman

    6 jaar geleden
    De kinderen zagen er gezond uit....ken er die voor hun grote flat tv zitten en die er niet gezond uit zien en met een lege boterhamdoos naar school moeten ..het incassobureau gaat regelmatig de inboedel opkuisen zodat het weer proper ligt ..
  • jan tobbak

    6 jaar geleden
    we moeten niet steeds naar het buitenland kijken ga maar eens achter ieder deurtje kijken in belgie ge gaat verschieten
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Is niet omdat je arm bent dat je niet proper kan leven ziet er net een stortplaats uit en aanvaard hulp indien niet voor jezelf dan wel voor de kinderen!
  • Karina Verhegghen

    6 jaar geleden
    Ik begrijp in elk geval al niet dat er mannen zijn van 60 jaar oud die kinderen maken. Nu is hij er 73 en heeft drie jonge tieners groot te brengen. Hoelang heeft deze man nog? Morgen kan het gedaan zijn met hem en daar staan die arme weesjes daar.