REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump pookt handelsconflict nog op en bedreigt EU met importtaksen op auto's

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op Twitter de Europese Unie bedreigd met nieuwe invoerheffingen. Na de importheffingen op staal en aluminium zou er best wel eens een taks op Europese auto's kunnen komen, aldus Trump, die op die manier de dreigende handelsoorlog erg dichtbij brengt.

205 reacties

  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    En opnieuw voor Fons: Europese auto's worden in de VS gemaakt, er is niet zoiets (of toch, minimaal) als export van Europese wagens. De VS straft zichzelf.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Iedereen een beetje winnen en iedereen een beetje verliezen is tegenstrijdig en gewoon onmogelijk. De Logica van een Trumpaanhanger, dames en heren. Het gevolg van deze zet is: niemand wint.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Hij krijgt over de wind van voren van specialisten en mensen met gezond verstand. Maar toch zijn er die dit een schitterend idee vinden gewoon omdat het van Trump komt. Sad.
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    De enige wereldleider die met verstand durft regeren! En niet zoals ons trollen hier die dansen naar Europa!
  • Catherine D'haveloose

    6 jaar geleden
    Wenste dat Belgie een Trump had.... zonder prietpraat denken aan zijn eigen volk. In Belgie denken de politiekers vooral aan hun eigen zakken.... Daarbij, zeiden de Europanen niet altijd dat Amerika hen altijd met alles bemoeide!?! You get what you wished for, Trump zal hem nu meer met zijn eigen land bemoeien. Waarom aan Europa denken, ze doen niet anders dan lachen met hem.....verdiende loon van Europa....