Reizigers van Jetair en Thomas Cook in Nice zijn veilig

© Photo News

De reizigers van de touroperatoren Jetair en Thomas Cook die in Nice verbleven, zijn ongedeerd. Dat werd vrijdagochtend bij de touroperatoren vernomen, na de zware aanslag die donderdagavond in de zuidoostelijke Franse stad plaatsvond.

sdv

Thomas Cook had "enkele tientallen" reizigers in Nice. "Ze zijn allemaal in orde en niemand wilt terugkeren", zegt woordvoerder Koen van den Bosch. De touroperator is nog bezig met het contacteren van reizigers die in de regio rond Nice verblijven.

Jetair meldde eerder al dat de zes mensen die via hen op citytrip waren in de Franse stad, veilig zijn. De touroperator heeft vrijdag twee vluchten naar Nice op de agenda staan (een vanuit Oostende en een vanuit Charleroi), maar het overgrote deel van de mensen heeft alleen een vliegticket geboekt bij de touroperator. Zij reizen meestal vanop de luchthaven op eigen houtje verder in de regio, legt Jetair-woordvoerder Hans Vanhaelemeesch uit.

De enkele citytrippers die vrijdag naar Nice vliegen, kunnen hun reis annuleren, wijzigen of uitstellen, klinkt het nog, indien ze dat zouden willen.

Ook de vluchten richting Nice vanop Brussels Airport gaan vrijdag gewoon door, zo blijkt uit de vluchtschema's op de website van de luchthaven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen