.
Volledig scherm
. © Hans Verbeke

Uitslaande brand legt voedingsbedrijf in Woesten in de as

Een zware brand heeft gisterenavond een voedingsbedrijf in het West-Vlaamse Woesten, een deelgemeente van Vleteren bij Poperinge, in de as gelegd. Er waren vier korpsen nodig om de vlammen te bedwingen. Bij het inferno vielen geen gewonden. De brandweer zal vandaag nog een hele dag werk hebben met nablussen.

11 reacties

  • Dorine Vanhooren

    6 jaar geleden
    Aan Paul en zijn twee zonen, veel sterkte en ik ben er van overtuigt dat jullie samen er nog sterker zullen doorkomen.
  • Filip Vertriest

    6 jaar geleden
    Aan Paul en Peter en de medewerkers, Hopelijk kunnen jullie zo snel mogelijk terug alles in orde krijgen.
  • Michael Verheecke

    6 jaar geleden
    Is niet in Woesten maar in Oostvleteren...
  • Kris Ceulemans

    6 jaar geleden
    Rook bevat natuurlijk giftige stoffen!
  • jan verbrugge

    6 jaar geleden
    Rook bevat altijd giftige gassen
  1. Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”
    PREMIUM
    UPDATE
    7

    Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehou­den in Berlijn: “Groothan­de­laar van coke”

    “Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.
    Antwerpen, Stabroek
  2. OPROEP. Deed jij ooit een DNA-test en wat heb je ontdekt?
    8

    OPROEP. Deed jij ooit een DNA-test en wat heb je ontdekt?

    “Er zijn in mijn generatie veel meer mensen die niet weten dat ze met donorsperma verwekt zijn. Ik zou zeggen: als je denkt dat je niet op je familie lijkt, ga dan voor een DNA-test”, zegt een 45-jarige Limburger nadat hij zijn biologische vader heeft ontdekt via MyHeritage.com, een online platform dat meehelpt om je stamboom samen te stellen. Zijn ‘vader’ dacht enkel dat hij zaad had gedoneerd voor wetenschappelijk onderzoek, niet om kinderen te verwekken. De zaak kwam aan het licht toen hij een commerciële DNA-test deed.