Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Nu kent hele peloton Wout van Aert: "Ik heb mezelf iets aangedaan"

WielrennenWat een veldrijder, wat een wegrenner. Wout van Aert (23) heeft dit weekend alle twijfel weggenomen: hij is klaar voor een topcarrière op de weg. Derde in de Strade Bianche. "Koersen zal vanaf nu niet meer hetzelfde zijn."

25 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Wachten tot 2021 om naar de weg te gaan tegen die tijd is Mathieu 26 jaar. Om top renner te worden op de weg is een grote ronde rijden voor die leeftijd aangewezen. Mathieu kiest het mountainbike om een olympische medaille te halen,op de weg had het ook gekund al is de concurrentie daar natuurlijk groter.
  • Roland Legrand

    6 jaar geleden
    Het is zeker mooi van Wout van Aert maar zoals ik vorige week reeds heb gemeld het vraagt om bevestiging , klassiekers van 250 km. Daarbij wat Wout nu laat zien dit kan zeer zeker Mathieu van der Poel ook!!! Hiervoor gaan wij moeten wachten tot na de olympische spelen van 2020.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Van Avermaet zat in een wiel en heeft geen prijs, Sander. Wout ging op zijn eentje achter Bardet aan. Bardet ging er van door en wou niet in de wielen blijven zitten. En ook Benoot dichtte op zijn eentje de kloof. Alle drie stonden ze op het poium.
  • Ongeveer Precies

    6 jaar geleden
    Ik vind het erg knap, maar met een beetje pech heeft België er een nieuwe Vanmarcke bij. Al het werk doen, de hele dag koers maken en aan het eind van de dag gaan anderen met de bloemen lopen. Van Avermaet weet wel welk wiel hij in de volgende koers gaat kiezen om zich mee te laten drijven. Woutje rijdt toch wel...
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    In de cross ben ik fan van Mathieu,maar wat Wout zaterdag heeft gepresteerd getuigd van grote klasse.Respect man.