Beschuldigde Renaud Hardy en Jef Vermassen, advocaat van actrice Veerle Eyckermans.
Volledig scherm
Beschuldigde Renaud Hardy en Jef Vermassen, advocaat van actrice Veerle Eyckermans. © Photonews

"Hardy is een seriemoordenaar die verslaafd is aan seks, cocaïne en macht. Sluit hem op en gooi de sleutel weg"

Op het assisenproces tegen Renaud Hardy (55) in Tongeren heeft advocaat Jef Vermassen vanmiddag zijn pleidooi afgerond. Hij ziet Hardy als een seriemoordenaar die gecontroleerd en doordacht gehandeld heeft. Vermassen richtte zich ter afsluiting tot zijn cliënte, actrice Veerle Eyckermans, en haar 14-jarige dochter. "U zal nog veel moeite hebben om dit te verwerken, maar laat u niet meer door hem domineren", klonk het.

74 reacties

  • moons fons

    6 jaar geleden
    Klopt ! Vermassen is een ijdeltuit die nu geniet ! Een vrouw van 30 jaar onschuldig laten opsluiten daar hoor je hem niet over ! Denk dat Jefke zelfs van Trump een goeie maakt op de rechtbank ! (als die maar in het zwart betaald)
  • Bibi DM

    6 jaar geleden
    Dat ze daar eens een film van maken, dat zal nogal eens ne kaskraker zijn !!
  • willem piening

    6 jaar geleden
    Meester J. Vermassen het past u niet om een dergelijke uitspraak te doen daarvoor hebben wij rechters. Volksopruiing noemt men dit. Wij leven in een rechtstaat en geen dictatuur. Ik denk alleen maar aan het feit dat mensen onschuldig zijn totdat het tegendeel is bewezen. Maar Mevr. Clottemans is veroordeeld op basis van vermoeden, waar is nu u ethiek en welke moraal houd u erop na? Of is België nu geen rechtsstaat meer? Arm België.
  • MARTINA HEREMANS

    6 jaar geleden
    Heremans Martina . Goed gedaan Jef / dikke proficiat .
  • Nancy Du Four

    6 jaar geleden
    Meester Vermassen is een uitstekend strafpleiter! Aan welke kant hij ook staat. En voor mij mogen ze de doodstraf weer toepassen dan zijn de slachtoffers gerust ! Wat maken die nabestaande zoals de ouders van de kinderen die Dutroux vermoord heeft allemaal niet mee !! Die mensen krijgen geen rust nooit meer...