Justin Bieber
Volledig scherm
Justin Bieber © Facebook

Tiener die terroristische aanval wilde plegen tijdens Justin Bieber-concert krijgt levenslang

Showbizz NieuwsEen 17-jarige tiener uit Wales heeft zopas levenslang gekregen omdat hij een terroristische aanval wilde plegen tijdens een concert van popidool Justin Bieber. De rechter drukte hem op het hart dat hij die straf ook écht zal moeten uitzitten. "Het duurt minstens elf jaar voor jij het daglicht weer ziet", klonk het.

5 reacties

  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Hier zou hij, met dank aan onze linkse pamperwetgeving en links benoemde flutrechters een vermanend vingertje krijgen.
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    In België zou hij thuis zitten met een enkelband om dan na een jaar door een procedurefout vrij te komen en schadevergoeding te krijgen.
  • Maurice Linders

    6 jaar geleden
    "beweerde dat hij de aanval niet uit wilde gaan voeren" Is gewoon een slechte leugen om d'r onder uit proberen te komen. Mensen die niet in zijn niet bestaande islamitische alah geloven in de nek steken met een mes... NOOIT meer vrij laten die gek.
  • chelle db

    6 jaar geleden
    Hij drukt hem op het hart dat hij levenslang moet zitten, bij mijn weten is 11 jaar niet levenslang... Kan eeuwig verlengd worden dat is waar, maar dat zou niet mogen bij levenslang. Ofwel moeten ze dat woord dringend uit de rechtsspraak halen ofwel hoort bij levenslang de definitie 'nooit meer het daglicht zien' en niet 'levenslang, voor minstens x jaar'.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Lijkt mij een milde straf