Photo news
Volledig scherm
© Photo news

Jan Mulder droomt van wereldtitel: "Wat Eden over Kevin zegt, is waardevoller dan tien trainingen in Tubeke"

33 reacties

  • Jan Van Leive

    6 jaar geleden
    DE zwakke schakel in de Belgische ploeg is Martinez die veel te beperkt is om met dit talent een ploeg te vormen ,en met zijn domme opstellingen, tactiek , communicatie , instelling ,opbouw enz.. de onvrede en vertwijfeling in de ploeg brengt . De spelers zijn nu ook tot dat besef gekomen ,zie maar de reacties van De Bruyne en Courtois
  • Lowi Verborgt

    6 jaar geleden
    De eerste ronde overleven ze en dan is het gedaan voor de Belgen. De Fifa wil een klein land met zo weinig supporters niet als wereldkampioen.
  • Gabriel Daniels

    6 jaar geleden
    Hazard is zo gebrand om met België de finale op het WK te halen dat hij elke Rode Duivel zijn gat zou aflikken, zodat ze op het WK het uiterste zouden geven van zichzelf.
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Wat leest men hier allemaal, jongens toch. Laat ons stellen dat de Rode duivels vallen of staan met één woord, de "verdediging". Wedden dat ik gelijk krijg.
  • Dirk Tuymans

    6 jaar geleden
    Erwin, fier op men land ben ik al lang niet meer..! Wales heeft hier niks met te maken. Was maar een voorbeeld..! Het kan en zal de volgende keer tegen Tunesie ook weer van dat zijn. Met 2,5 spelers win je geen wk. Maar in u ogen waars wel. Een beetje realistich zijn mag wel. Algoed dat de meeste reacties duidelijk zijn.! Miss beter naar de hockey kijken..!
  1. "Het is bijna zeker dat de underdog, hij heet Hein, verliest van Anderlecht"
    Jan Mulder gaat los

    "Het is bijna zeker dat de underdog, hij heet Hein, verliest van Anderlecht"

    Vraag van mevrouw Mulder uit Nederland: 'Lieve Jan, ik lees vandaag in HLN dat Hein Vanhaezebrouck, hij is trainer van AA Gent, vrijdag op de persconferentie beweerde dat het voor analisten van levensbelang is dat Gent zondag op Anderlecht wint en de titelstrijd in play-off 1 met drie teams wordt beslist. Dat zegt Hein, hoor. Ik vind Hein een aantrekkelijke trainer, maar dan zegt hij ook nog over de analisten dat ze met drie titelkandidaten werk houden, maar nergens meer over kunnen praten als er één kandidaat over blijft. Zit jij maandag zonder werk als Anderlecht zondag van Hein wint? Wat moeten we dan?' Antwoord: Lieve vrouw, het is bijna zeker dat de underdog, hij heet Hein, verliest van Anderlecht. Blijven over twee titelkandidaten: Anderlecht en Club Brugge. Maar trainer Preud'homme van Club vloog vrijdag op zijn persconferentie voor de wedstrijd zaterdagavond tegen Charleroi weer eens uit de bocht met een zoveelste tirade in de richting van Gent en Hein. Michel was echt boos. Hij had een lofzang moeten houden op Hein en diens nieuwe contract waarmee Hein de bestbetaalde coach van België wordt: dat is superieure taal, dán ben je een topcoach. Blijft over René Weiler, de trainer van aanstaande kampioen Anderlecht. En dan valt er voor analisten niets meer te zeggen. Maandag zit ik zonder werk. Mevrouw Mulder: 'Ibiza?' Mmmm .... misschien kan ik wat van de Degrysetjes lenen. Alhoewel, die zullen het ook wel moeilijk hebben na zondag. Zit jij met een prangende vraag over de play-offs? Stel ze dan via de reacties onder dit artikel aan Jan Mulder. Laat jouw stem horen, klik op de knop 'reacties' hieronder en stel jouw vraag aan Jan Mulder!
  2. Mulder: "Nu is het woord aan instanties met meer macht: de voorzitters van Gent en Anderlecht"

    Mulder: "Nu is het woord aan instanties met meer macht: de voorzit­ters van Gent en Anderlecht"

    Vijf keer rood, twaalf keer geel, twee penalty's. Dat was de opbrengst van Fenerbahce-Besiktas, afgelopen weekend in de Turkse competitie. Manager Louwagie zondagavond in Sports Late Night over zijn AA Gent, acterend in de Belgische Jupiler Pro League: 'Ik heb vijftien minuten enthousiasme gezien.' Ik ben tegen een wedstrijd met vijf rode en twaalf gele kaarten, maar misschien nog wel meer tegen eentje met een vijftien minuten enthousiasme. Het kwartiertje was door de heer Louwagie bij elkaar gesprokkeld uit anderhalf uur sjokken en doelloos lopen. Coach Van Haezebrouck: 'Ik weet niet of ik dit nog kan rechttrekken.' En: 'Moet erover nadenken.' Hoeft niet, Hein, ik heb het even voor je opgezocht in Wikipedia. 'Enthousiasme is een gemoedstoestand waarbij men zich levendig en uitgelaten en een grote geestdrift en motivatie voor iets of iemand vertoont. Het woord komt oorspronkelijk van de term Enthousiast, de omschrijving van een persoon die zou zijn bezeten door een god.' Uitgelaten, levendig, geestdrift en motivatie zijn de eerste voorwaarden voor een te spelen spel, maar niet bij AA Gent. Wanneer god zelf ook nog met gebroken motivatie op een stoel in het zaaltje van de persconferentie zit, is het woord aan instanties met meer macht: de voorzitters van Gent en Anderlecht.
  1. Mulder over de overname: "Anderlecht heeft kakelvers elan ingekocht, proficiat"
    PREMIUM
    Anderlecht

    Mulder over de overname: "Anderlecht heeft kakelvers elan ingekocht, proficiat"

    Het eerste woord dat me te binnen schoot was 'fantastisch'. Marc Coucke heeft Anderlecht gekocht! Mijn tweede gedachte ging naar de familie Vanden Stock. Ik heb het begin van hun dynastie in het Astridpark meegemaakt. Hoe meneer Constant na de eerste Europacupwedstrijd in Newcastle, waar we ons kwalificeerden dankzij een late treffer van Thomas Nordahl, met een door ontroering betraand gezicht in de kleedkamer kwam en de spelers omhelsde. Hoe hij zijn emotionele band met de club doorgaf aan zijn zoon Roger en de successen bleven komen. Continuïteit was zeker onder een Vanden Stock, hun diepe affectie voor paars-wit een vanzelfsprekendheid.
  2. Mulder geeft Vanhaezebrouck raad voor PSG: "Inbouwen is uitlokken. Zelfs Celtic wist wel raad met de alles en iedereen deprimerende Anderlecht-kabouter"

    Mulder geeft Vanhaeze­brou­ck raad voor PSG: "Inbouwen is uitlokken. Zelfs Celtic wist wel raad met de alles en iedereen deprimeren­de Anderlecht-kabouter"

    Er leek zich vrijdag Achter de Kazerne een wonder te voltrekken: Anderlecht speelde als Anderlecht. De gewoonste zaak van de wereld natuurlijk, maar dit voetbal was zo lang geleden gezien, ja bijna dood verklaard, dat het tot leven brengen ervan inderdaad een klein wonder mag worden genoemd. Een tien met een griffel voor trainer Hein Vanhaezebrouck. We vergeten de tweede helft.