President Vladimir Poetin voerde afgelopen weekend in Moskou campagne om herverkozen te worden.
Volledig scherm
President Vladimir Poetin voerde afgelopen weekend in Moskou campagne om herverkozen te worden. © EPA

Rusland: "VS proberen onze verkiezingen te beïnvloeden"

BuitenlandVolgens Rusland proberen de Verenigde Staten de Russische presidentsverkiezingen te beïnvloeden. Staatspersbureau RIA meldde dat op basis van onderminister van Buitenlandse Zaken Sergej Rjabkov. 

18 reacties

  • johan debue

    6 jaar geleden
    Ik ben zeker geen communist maar zo zie je maar aan de reacties hieronder hoe mensen mee te slepen zijn kuddegeest noemt men dat als de VS zegt dat Russland de duivel is dan gelooft iedereen dat. Als Russland zegt dat de VS de duivel is dan gelooft bijna niemand het.Met dank aan onze zo objectieve media.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Belachelijk en kinderachtig gedrag van Poetin. Hij weet heel goed dat de sancties er gekomen zijn voor zijn gedrag op de Krim en in Oekraïne en niet om de verkiezingen te beïnvloeden.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Beste Frank, wanneer Poetin een communist is, ben ik een Eskimo. Prima tegenzet van Vladimir. Valt niet in smaak bij de Clinton-gang.
  • Etienne De Bondt

    6 jaar geleden
    Vladi maak je geen zorgen, de Amerikanen hebben liever 10 Poetins in het Kremlin dan één van die tegenkandidaten. En Europa ook!!!
  • Franco Sechi

    6 jaar geleden
    De Amerikanen moesten schromelijk toegeven dat ze 5 miljard hadden gestoken in de verkiezingen in Oekraïne om deze naar hun kant te laten vallen. En dat mag allemaal? Geef mij maar Poetin en nee ben geen communist