De aanrijding gebeurde op het zebrapad van een basisschool in Houthulst. Inzet:  op het aanrijdende voertuig  zijn sporen te zien van het ongeval.
Volledig scherm
De aanrijding gebeurde op het zebrapad van een basisschool in Houthulst. Inzet: op het aanrijdende voertuig zijn sporen te zien van het ongeval. © Jelle Houwen

Ongeduldige bestuurder steekt auto voorbij en rijdt 2 kindjes aan op zebrapad

Twee jonge schoolkinderen zijn door een automobilist aangereden op een zebrapad ter hoogte van de basisschool aan de Terreststraat in Houthulst. Bij het ongeval is een 9-jarige jongen zwaargewond geraakt. Dat bevestigt de politie van de zone Polder.

210 reacties

  • Marc Bruyninckx

    6 jaar geleden
    Iemand (ver/be) oordelen is nogal lukratief en gemakkelijk, iedereen heeft wel eens boter op zijn hoofd en heeft misschien veel geluk gehad toen. In dit geval is de overheid schuld aan dit soort zaken om de uitgang/ingang van de school aan een we"g voor doorgaand en druk verkeer te plaatsen
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    Belgische chauffeurs zijn ongeduldig. Elke keer weer bij mijn bezoek merk ik de zenuwachtigheid. Bumperen, hard rijden, ongepast inhalen. In elk land zijn er idioot chauffeurs, maar belgie staat toch bovenaan.
  • Matthias Van Daele

    6 jaar geleden
    5jaar rij bewijs kwijt plus werk straf aan school met zebrapad
  • pieter de ryck

    6 jaar geleden
    Er staat een auto stil voor het zebrapad, die steek je toch niet voorbij?!?
  • Adam Hannouch

    6 jaar geleden
    Ik vind het niet oké,Want geen geduld=geen rijbewijs