Jamie Oliver
Volledig scherm
Jamie Oliver © Photonews

Hoe het imperium van Jamie Oliver is beginnen afbrokkelen: uitwerpselen van muizen en industriële sauzen

Jamie Oliver toverde miljoenen mensen om tot enthousiaste hobbykoks. Zo werd hij rijk. Ondertussen verkeert zijn restaurantimperium in zwaar weer omdat hij cruciale fouten maakte.

45 reacties

  • Gustaaf Senrame

    6 jaar geleden
    Er is blijkbaar heel veel geld te verdienen met wat rommelen in de keuken.
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Jamie is de beste kok heb van hem al veel geleerd !
  • Jense Steylaerts

    6 jaar geleden
    Belgische keuken is de beste!
  • najima El jalti

    6 jaar geleden
    Marokaanse keuken is de beste van de wereld!!!!
  • Danny Drooghenbroodt

    6 jaar geleden
    We zijn 2 jaar geleden gaan eten bij Jamie Oliver nabij Picadely Circus in Londen. Dat was subliem lekker en zeer schappelijk van prijs. Vorig jaar deden we het opnieuw over en de ontgoocheling kon niet groter zijn, smorsige borden. Dat was 2e en laatste keer Jamie Oliver. Op 1 jaar tijd was de kwaliteit en service echt naar beneden gedonderd.