Weibo
Volledig scherm
© Weibo

Chinese blogster belooft haar fans gratis seks, drieduizend mannen komen aan haar hotel opdagen

BizarEen Chinese blogster heeft voor de nodige ophef gezorgd door haar fans... gratis seks te beloven. Plaats van afspraak: het hotel waar Ye Mouyi op dat moment verbleef. Naar verluidt kwamen zo'n drieduizend geïnteresseerden opdagen, maar stuk voor stuk kwamen ze van een kale reis thuis. Achteraf beweerde de negentienjarige jongedame dat ze het als grapje bedoelde, ze wilde alleen maar meer volgers voor haar profiel lokken. De politie arresteerde haar echter op verdenking van prostitutie.

13 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    Plezant kan je dat toch niet noemen met drieduizend Chinezen aan je slaapkamerdeur.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    die is er nog niet vanaf,hier lachen ze er niet mee die moet nog voor de rechtbank verschijnen gaat niet meevallen ,straffen van enkele maanden tot max een jaar vernam ik
  • Vladimir De Leeuw

    6 jaar geleden
    Twee woorden waar mensen alles voor doen: "gratis" en "seks". Ze moeten wel gebruikt worden met de juiste omkadering, want toen ik dit het laatst op mijn facebook plaatste, is het maandenlang heel rustig geweest. Ook als ik nadien verduidelijkte dat het een grap was. Heb wel bijna de droogkuis van iemand zijn pak moeten betalen toen hij, totaal onvoorbereid, het bericht gelezen had en als gevolg hiervan heeft moeten overgeven.
  • Rony De Sutter

    6 jaar geleden
    Misverstand : zij beloofde die 3000 mannen seks. Met elkaar !
  • Walter Braes

    6 jaar geleden
    Alles voor de likes he. zeilig