VTM
Volledig scherm
© VTM

Waarom Aljosja en Lieve een koppel zijn, maar het zelf amper weten (+ wat u allemaal niet zag op tv)

Ze zijn de peper en het zout van ‘Blind Getrouwd’, het koppel dat je zo graag zelf zou knuffelen want vertederende onschuld. Aljosja is de ideale schoonzoon, Lieve de schoondochter die in elke familie haar plaatsje zou krijgen. Ze zijn in het VTM-feelgoodprogramma al een week getrouwd en beginnen aan een nieuw hoofdstuk: écht samenwonen als man en vrouw. Een fijne opdracht, zo blijkt. Al durft dat wel verschillen van koppel tot koppel.

13 reacties

  • Lydie Poket

    6 jaar geleden
    Nog goed dat zij 2 wat voor animatie zorgen in blind getrouwd, dit jaar is het een saaie boel. Damiano, je bent een fossiel. Denk soms dat jij je opgeschreven hebt voor een verkeerd programma, heb echt compassie met Wendy. Ze hadden beter Mike met Wendy gematcht.
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Als mensen zich openstellen kan er veel, dat is de kracht van zo'n programma. Als er nog minder kinderen geboren worden kunnen ze een nationaal koppelings bureau oprichten. Iedereen die wilt word wetenschappelijk gekoppeld. Zou het leven misschien makkelijker maken dan zelf te zoeken.
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Erg, heel erg is dit programma. Waarom geen programma over het maken van een baby onder doodvreemden en daarna beslissen of men het kind wil behouden of abortus. Het perverse ervan is toch hetzelfde als dit programma?
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    Waarom die Damiano zich opgegeven heeft voor dat programma is mij een raadsel, die man is in fossiele toestand, ocharme dat meiske.
  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    prachtig stel !