Johan Martens
Volledig scherm
PREMIUM
© Johan Martens

Karen Damen vindt steun bij ex-lief Regi: "Waarom is iedereen ineens tégen mij?"

"In al die jaren met K3 heb ik een olifantenvel gekweekt, maar dit doet toch pijn." Karen Damen verbijt deze week in Dag Allemaal met moeite haar teleurstelling, nu haar soloplaat en het bijbehorende tv-programma op hoongelach onthaald worden. Haar ex-vriend Regi springt voor haar in de bres in het weeklad: "Karen heeft geen bereik van zeven octaven, nee. Maar váls zingen...?"

107 reacties

  • Irma Debo

    6 jaar geleden
    Het is zover gekomen dat ik mijn radio op stil zet als een zoveelste keer een lied van haar cd speelt. Moet veel geld gekost hebben om zoveel op de radio tekomen.
  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    ze heeft een groot beeld van zichzelf, dit hoorde ik op de radio, haar liedjes zijn niet mis, maar om daarmee een volle zaal te laten vollopen, denk dat dit een misser zal zijn!
  • raf stevens

    6 jaar geleden
    Is er in de muziekgeschiedenis zoveel geschreven en gezeverd al over haar eerste plaat en dit op een gezegende leeftijd van 43j, waar de meeste artiesten al kunnen terugblikken op een muziek carrière, zij moet er blijkbaar nog aan beginnen.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Er zijn manieren om een plaat aan de top van de hitlijsten te doen binnenkomen en ook om de verkoopcijfers op te krikken. Dat even gezegd zijnde, als haar collega's in de muziek echt eerlijk durfden te zijn over haar zangkwaliteiten...maar het is altijd het verhaal van stroop smeren.
  • Eva Van Dooren

    6 jaar geleden
    Jammer dat er zoveel mensen zijn die vinden dat ze altijd en overal hun mening moeten kunnen verkondigen. Naar mijn mening is dát een teken van een lage intelligentie, laat staan wanneer je je zo negatief uitlaat over iemand die je eigenlijk niet kent. Worden jullie daar nu echt gelukkiger van? @Karen, blijf jezelf, doe je ding en doe vooral waar je zelf gelukkig van wordt. & zo te zien ben je daar goed mee bezig alle succes!