thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

90 leerlingen uit dezelfde school in Brugge geveld door griep

In basisschool De Triangel in Sint-Andries bij Brugge zijn negentig leerlingen geveld door de griep. Dat is een derde van het totaal aantal leerlingen.Ook vier van de tien leerkrachten zijn ziek, meldt VTM Nieuws. “Ik ben 25 jaar directeur en dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is hallucinant, ik zit met de handen in het haar”, zegt directeur Eddy Boutens.

15 reacties

  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    karen kiebooms schiet hier echt de hoofdvogel af. Encefalitis is hersenontsteking en geen griep! Als je het ooit krijgt en nog altijd gelooft dat je het als griep kan uitzieken zal het niet meer in je bed zijn.
  • Marc Verlinde

    6 jaar geleden
    toen in in de lagere school zat 1974-1977 hebben we dit ook meegemaakt, de helft van de kinderen was ziek en we mochten kiezen bij welke leerkracht we opvang volgden, lessen werden er niet meer gegeven.
  • Kelly Stroobants

    6 jaar geleden
    Mijn dochter ook al twee weken ziek en geen beterschap. Bloed getrokken echo buik . Vijf kh afgevallen. Medicatie pijn stillers helpen niet. Echt erg deze griep!
  • Els Schelfhout

    6 jaar geleden
    Deze griep is echt hardnekkig.
  • Karen Kiebooms

    6 jaar geleden
    Griep is een vorm van ENCEFALITIS en we hebben het onder controle, dus uitzieken is de boodschap en het lichaam z'n werk laten doen ...