Theo Francken en Gwendolyn Rutten.
Volledig scherm
Theo Francken en Gwendolyn Rutten. © Photo News

Francken en Rutten vechten Twitter-rel uit: "Ik begrijp al lang dat u over uw Brusselse bende niets te zeggen heeft"

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) en Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten hebben op Twitter een relletje uitgevochten over het wetsontwerp rond de woonstbetredingen. De Brusselse meerderheid had een resolutie ingediend om het wetsontwerp te herzien. Die tekst werd mee ondertekend door Open Vld.

320 reacties

  • Rik herkelbout

    6 jaar geleden
    Of we dit nu leuk vinden of niet, of we nu Vl. socialisten zijn , VLD, CDNV enz.... we weten met zen allen dat Vlaanderen naar de Franstalige pijpen moet dansen , hoeveel voorbeelden moet ik opsommen ?
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    En volk dat er was op de betoging tegen Theo.... Man, man, man. Ze hebben in hun eigen voeten geschoten, de oenen.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De Theo kan het niet laten. ipv een gewoon telefoon gesprek met Rutten begint hij toch steeds weer met de controverse.( zijn papegaaien hebben nood aan voer) Typisch Francken, om dan nadien bij te leggen en vertellen dat het zo niet bedoeld was. Dat is de Theo met de twee gezichten en dat zeg ik al vier jaar .
  • Koen Van crombruggen

    6 jaar geleden
    We kunnen evengoed naar de soap thuis kijken. Dat heeft ook geen niveau maar die acteurs moeten we althans minder betalen.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Jullie partijen zijn alle twee even rot, maar Rutte ik heb u nog niet gehoord over de stommiteiten van uw partijgenoot en stomkop Verafstoot die ons op gezadeld heeft met een factuur van 550 miljoen/jaar voor de pensioenen van Proximus waar blijft de veroordeling en de verwijdering van deze kerel uit uw partij?