Beyoncé roept miljoenen fans op om veganistisch te eten
Dat de Amerikaanse zangeres Beyoncé al jaren veganistisch eet, is geweten. Op Instagram moedigt ze nu ook haar fans aan om vegan te gaan, voor hun gezondheid en die van de planeet. Dierenrechtenorganisatie PETA is vol lof.
Op Instagram schrijft ze dat het tijd is om vegan te gaan in aanloop van Coachella. Het bekende muziekfestival waar ze een van de hoofdacts op is. Ze raadt haar fans daarbij aan om het '22 Days Nutrition'-programma te volgen. Een soort dieetplan dat haar fitnesstrainer Marco Borges creëerde en waar zij zich al sinds 2013 samen met haar man Jay-Z aan houdt. Het programma is volledig plantaardig en dus veganistisch.
Ondertussen hebben de twee popsterren zich mee in het bedrijf ingekocht, en lanceerden ze een paar jaar geleden ook al een bezorgdienst voor veganistische maaltijden onder dezelfde naam. Het dieet en de bijhorende recepten volgen kost je 99 dollar (80 euro) per jaar of 14 dollar (11 euro) per maand. Eigenlijk maakt Beyoncé dus gewoon reclame voor haar eigen portemonnee.
Het artikel gaat verder onder de foto.
Al deert dat lang niet iedereen. Dierenrechtenorganisatie PETA deelde op Facebook een bericht waarin ze de zangeres feliciteren. “We zijn zo blij dat ze haar fans aanmoedigt om samen met haar vegan te gaan”.
Nog niet bekend met veganisme of wil je er meer over weten? Hier beantwoorden we 5 prangende vragen over de veganistische levensstijl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Liefde is ... zoet. Verleid je geliefde met deze 3 verrassende valentijnsdesserts
-
Queen Elizabeth lanceert bakwedstrijd voor haar verjaardagsdessert. Dit zijn 3 geliefde recepten van de zoetekauw
Dit jaar zit de Britse Queen Elizabeth (95) zeventig jaar op de troon. Haar feest in juni zal vier dagen duren, maar deze week start in het Verenigd Koninkrijk wel al de ‘Platinum Pudding Competition’. Deelnemende bakkers proberen een nieuw dessert te creëren voor The Queen, dat iedereen zal eten tijdens de festiviteiten. De winnaar wordt pas binnen enkele maanden bekendgemaakt, dus voor wie niet kan wachten zetten wij nu al drie favoriete recepten van de Queen op een rij. -
HLN Shop
Oortjes versus hoofdtelefoon: zo kies je de juiste optie voor onderweg, op het werk en tijdens het sporten
Overal waar je komt, zie je wel mensen die naar muziek luisteren. Sommigen slenteren rond met compacte oortjes, terwijl anderen gaan voor een lijvige hoofdtelefoon. Als je nog geen ervaring hebt met het aanschaffen van beide audiogadgets, kan het lastig zijn om te beslissen welke van de twee jouw geld waard is. Met deze tips van HLN Shop vind je de beste optie. -
-
3 plantaardige recepten die non-believers overtuigen, volgens Madam Bakster, Karola’s Kitchen en Elisabeth Van Lierop
-
PREMIUM
Hoe pak je koken aan op drukke werkdagen? 3 ouders delen concrete tips: “Door amper 2 keer te koken heb ik eten voor 7 dagen”
-
Lidl
De lente op je bord: zeebaarsfilet met salsa verde en bonenslaatje
Daar is de lente, daar is de z... zeebaarsfilet! Oké, op de meteorologische lente is het nog even wachten, maar met dit lekkere visrecept kom je alvast in de juiste sfeer. De salsa verde, op basis van munt en koriander, zorgt voor een zalig zuiders smaakje. -
Independer
Van 30 tot ruim 100 euro: dit kan je jaarlijks besparen als je je decoder afdankt en tv-kijkt via een app
-
PREMIUM
“Als ik wat extra maak, weet ik zeker dat ze geen fastfood eet”: drie mama's blijven met liefde koken voor hun volwassen kinderen
-
Livios
Mos op je dak: kan het kwaad? En wat doe je ertegen?
Je kan er niet omheen: mossen nestelen zich graag op elk type dak. Mosvorming is niet schadelijk voor je dakconstructie of -bedekking, maar het oogt niet mooi. Gelukkig kan je het op verschillende manieren verwijderen én voorkomen. Bouwsite Livios legt uit hoe. -
Lidl
We love witloof! Vul de wintergroente eens met champignons en druiven
Hé, gij daar! Show some loof, want de week van 1 tot en met 7 februari staat helemaal in het teken van witloof. Steek de lekkere wintergroente eens in een verfijnd jasje en vul met champignons en druiven. Met een krokant gebakken cordon bleu en een notencrumble voor wat extra crunch heb je zo een bordje onversneden comfortfood. -
PREMIUM
Deze 3 ovenschotels uit het nieuwe boek van Wim Ballieu zijn een portie pure nostalgie. “Ik heb een grote liefde voor gehakt en patatten”
24 reacties
Resterende karakters 500
Log in en reageerTina Colpaert
dirk allaert
Heidi Nackaerts
Gilles Standaert
RENE LENAERTS