.
Volledig scherm
. © Hans Verbeke

Bejaard koppel dood aangetroffen in huis, vermoedelijk overleden door CO-vergiftiging

In het West-Vlaamse Mesen zijn deze namiddag in een rijwoning langs de Armentiersstraat de stoffelijke overschotten aangetroffen van een ouder echtpaar. Het was de politie die op de lichamen uitkwam, nadat buurtbewoners alarm hadden geslagen omdat er al een aantal dagen geen beweging meer merkbaar was in en rond de woning. 

6 reacties

  • Carmen Cleenewerck

    6 jaar geleden
    Innige deelneming. Misschien moeten ze de mensen verplichten om CO alarmen te hangen. Misschien kan de regering ze gratis uitdelen.
  • Benjamin Gilissen

    6 jaar geleden
    We leven in 2018 en nog steeds gebeurd dit... Zucht!
  • marie-jose Marie-José Anthonis

    6 jaar geleden
    Zeer erg voor dit koppel maar dat is tegenwoordig veel meer het geval je word ouder en niemand die naar je omkijkt zelfs familie en kinderen spreek uit ervaring
  • PETER PERMENTIER

    6 jaar geleden
    Spijtig dat rook melders en CO melders nog niet verplicht zijn in dit land, terwijl dit zo wel is in Frankrijk al 3 jaar opgelegd door de verzekeringen evenals in Nederland en Duitsland..en wiens schuld is dit, wel onze bla.. bla politiekers die van een klein probleem steeds een olifant maken..t'is een kwestie van uitleg zeker dat dit maar in 2020 verplicht zal worden, ondertussen sterven er steeds onnodig mensen in dit land.
  • Mohamed Kabbal

    6 jaar geleden
    Erg heel erg dat mensen echt bejaarden kunnen vergeten en hen aan hun lot over laten. Men zou bejaarden minstens een keer per dag contact moeten contacteren en of bezoeken en zien of alles gaat en niets tekort komen.