Een jongen kijkt toe hoe het Israëlisch leger en Palestijnse rebellen elkaar te lijf gaan aan de grens tussen Israël en de Gazastrook.
Volledig scherm
Een jongen kijkt toe hoe het Israëlisch leger en Palestijnse rebellen elkaar te lijf gaan aan de grens tussen Israël en de Gazastrook. © EPA

Ngo's vragen VN om Israëlisch leger op zwarte lijst te zetten voor doden van kinderen

De Israëlische strijdkrachten zouden op een zwarte lijst van de Verenigde Naties moeten komen van groepen die verantwoordelijk zijn voor de dood van kinderen, zo heeft een netwerk van ngo's dinsdag gezegd.

8 reacties

  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Dat was dan de enige zwarte lijst waar Israël nog niet op stond. De schurkenstaat bij uitstek, die alle veroordelingen naast zich neerlegt.
  • Katrien De vos

    6 jaar geleden
    Eindelijk !!! De massamoordenaars moeten opgepakt worden en veroordeeld worden !
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Eindelijk iemand met ballen om dat walgelijk feit/praktijk naar boven te brengen. Dat is dagelijkse kost daar.
  • Max Illens

    6 jaar geleden
    De ‘kinderen’ waarvan sprake zijn jonge mensen van 17 en 18 jaar die aanvallen plegen op soldaten en burgers en tijdens hun poging tot moord worden neergeschoten. Het zijn hun eigen leiderd die moeten worden vervolgd, niet het steeds morele leger van Israel. Maar dat weet elk redelijk mens.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    En volgens mij mogen de NGO's ook op de zwarte lijst geplaatst worden.Of vinden ze van hun eigen dat hun seksueel misbruik mag getolereerd worden.De corrupte seksueel geobsedeerde NGO clubjes afschaffen.