Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Kraanwagen door middenberm: A12 pas na 10 uur opnieuw vrijgegeven

Op de A12 is vandaag omstreeks 15.30 uur de kraanwagen die door de middenberm was gegaan ter hoogte van discotheek Carré na meer dan 10 uur verwijderd kunnen worden. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De snelweg was al die tijd volledig afgesloten richting Antwerpen, het verkeer kon alleen door langs de parking van Carré. De weg kan nu dus eindelijk weer worden vrijgegeven.

23 reacties

  • yannick vda

    6 jaar geleden
    Beste Stefanie of fany dit is niet zomaar een mobiele kraan maar een mobiele toren kraan spierings at4 gewicht 48ton 12 per as en de a12 is grotendeels vergunningsweg voor kranen en wielen vervangen is nog niet altijd even simpel neem het aan van een spieringsmachinist grts
  • Ilse Janssens

    6 jaar geleden
    13.10 u .... de kraan staat er nog steeds??? only in Belgium
  • Johan Nys

    6 jaar geleden
    Na 8 uur nog niet opgelost?
  • bart derycke

    6 jaar geleden
    ongelooflijk dat dit hier in België eerst weer een hele dag in beslag moet nemen. Althans veel verschil zal het niet maken. In de buurlanden is dat opgelost in 2 uur tijd. Hier doen ze er al zo lang over ter plaatse te komen. Dan zit van oooow.... Ik moet een andere wagen regelen want met deze ga het nie lukken..... Een simpele kopstaart aanrijding duurt hier al 2 uur met enkel blikschade. Dan blijven ze nog schoon op hun plaats staan ook zodat iedereen het zou gezien hebben.
  • Rogé Brouwers

    6 jaar geleden
    Weer 3 dagen extra werk.Het mag hier toch niet te vlug gaan zeker.