AP
Volledig scherm
© AP

Veel geïnvesteerd in iTunes? Het blijkt straks misschien weggegooid geld

iHLNIs het einde van iTunes in zicht? Het zou goed kunnen, blijkt uit een brief die Apple naar de muziekindustrie stuurde. Daarin maakte de computergigant bekend dat het bepaalde diensten onmiddellijk gaat afbouwen. Sommigen vrezen dat het bedrijf op termijn volledig wil stoppen met de verkoop van downloads.

11 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Wettelijk gezien is het nog altijd enkel verboden om bestanden te verspreiden, of te delen. Niet om te downloaden. Want zelfs als je gewoon een nummer afspeelt op een website, via youtube, een internetradio, een podcast etc. wordt het gedownload op je apparaat. En als je een handige harry bent kan je het opnemen of opslaan. Net zoals je vroeger een radio opname op een cassette kon opslaan.
  • Chris Bollen

    6 jaar geleden
    Ja Maurice Linders , domheid heeft precies geen grenzen als jij hier publiekelijk toegeeft dat je illegaal muziek download , dit is stelen. Het zelfde voor Piet en Mark. Sabam zou het eens moeten weten !
  • Franz Vervloet

    6 jaar geleden
    @maurice linders. Ik weet niet wat je beroep is maar stel jij bent eigenaar van een kledingwinkel en ik zeg: waarom betalen voor kledij als ik ze in jouw winkel kan komen pikken? Want dat is wat je zegt.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Ik had nog een klant die elke week voor 50, soms 100 euro aan muziekalbums kocht op iTunes. Ik heb die grote pak iTunes kaartjes nog staan, in totaal over de 1000-1500euro. Ik vond 9.99 aan spotify al te veel, maar nog een eerlijk prijs voor eerlijk muziek te luisteren en de artiesten nog iets te gunnen. Anders was youtube meer dan genoeg.
  • Who Cares

    6 jaar geleden
    inderdaad piet fluwijn, mijn ganse collectie van muziek is ook volledig gratis "gevonden" :) het zijn de dommeriken die er voor betalen