Foto door Brooke Cagle via Unsplash
Volledig scherm
© Foto door Brooke Cagle via Unsplash

Millennial love stories: "Langer dan zes maanden duren mijn relaties nooit en ik weet niet of dat aan mij ligt of aan de mannen op wie ik val"

De generatie geboren tussen 1980 en 2000 heeft het moeilijk op liefdesvlak, dat wijzen verschillende onderzoeken uit. Ze zouden zich maar moeilijk kunnen binden, zijn een tikje egocentrisch en kruipen zonder schaamte na één date tussen de lakens. NINA’s redacteur Timon ging op zoek naar hun love stories.

8 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Aan een relatie moet je werken en daarom langs beide kanten vaak water bij de wijn doen. Zou het daaraan kunnen liggen? Ongebreideld egoïsme en egocentrisme? Maar eigenlijk zegt ze het al zelf: de grootst gemene deler is zijzelf dus ja, het ligt aan u.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Antwoord: te snel sex opgeven, te veel zagen, werkloosheid (financiele stress), te weinig rollenverdeling, niet weten wat ze willen. Och ze veranderen wel als de bioklok begint te tikken! Dan slaan ze de eerste de beste aan de haak hoor.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Oei mijn laatste 3 relaties waren van heel korte duur telkens na 3 weken was ik het beu die mannen zo zagen en je mag niet dit of dat ik als singel doe zoveel dingen graag en dan plots word je geleefd want de heren hebben hun gedacht maar ik het mijne!
  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Datingsite is zo gevaarlijk en als 26 jarige vrouw moet je dat weten.als je graag singel wil blijven moet je ook niet op datingsite zitten want met elk man waar je af spreekt krijg je mischien een kadotje of zo en daar moet je het niet voor doen?
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Het ligt aan u. Vind je het echt raar als bij de eerste date met iemand in bed duikt dat daarna alleen afspreken met een mannelijk vriend een probleem kan zijn? U gedrag trekt natuurlijk ook een bepaalt type aan. Ga dan nooit met iemand die meteen met u in bed duikt, zo snel kan dat dan ook met een ander, als je dan elkaar wilt vertrouwen is het al van dag één om zeep;