Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Vier op vijf Brusselse vrouwen slachtoffer van seksuele intimidatie

BinnenlandBrusselse vrouwen worden regelmatig geconfronteerd met seksuele intimidatie. In een studie gaf 86,4 procent van de Brusselse vrouwen aan minstens één bepaalde vorm van seksuele intimidatie te hebben ervaren, 41 procent gaf aan op het moment van het interview nog last te ondervinden van seksuele intimidatie. 

12 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Noemen ze dát nog 'nieuws'? Wij weten dat al 20 jaar met de komst van respectloos, intimiderend tuig en het breidt nog elke dag uit en neemt vormen als aanranding en verkrachting aan, zoals een olievlek over het hele land...en de politiek blijft nóg pamperen.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Ga zelf graag winkelen in brussel en waarom mag kijken of iets zeggen nafluiten niet zolang ze niet handtastelijk worden want dan geeft ik ze een schop in hun b....n vrouwen meisjes overdrijven vaak!
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Wat is dat nu voor flauwe zever. Mijn vrouw en drie volwassen dochters zijn nog nooit 'seksueel geïntimiteerd' geweest, en ze leven, studeren en werken in Brussel. Fakenews.
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Laat ons eens beginnen met de vrouwen die een minirok dragen op straat te verbieden . Dan kunnen wij als mannen zeker niet meer naar jullie staren . Waar zijn ze in godsnaam mee bezig in deze tijden ? Vrouwen zouden zich juist meer bewust moeten zijn dat mannen aandacht geven aan hen omwille van hun schoonheid . Een vrouw mag altijd naar mij staren , wie weet wil ze dan meer .
  • Daniël Maenhaut

    6 jaar geleden
    Je kan natuurlijk een bril aandoen, waardoor ze je ogen niet kunnen zien... je mag er dan "alleen maar naar kijken, maar aankomen niet !!!"