Rapper Damso met Eden Hazard en Michy Batshuayi
Volledig scherm
Rapper Damso met Eden Hazard en Michy Batshuayi © Twitter

Stan Van Samang, Bart Kaëll en Tom Dice zoeken collega's voor nieuw WK-lied

MuziekNa de heisa rond Damso lanceert productiehuis LIVE Entertainment (de stal van onder andere Bart Kaëll, Frantzis, Garry Hagger, Lisa, Stan Van Samang, Tom Dice en Udo) een oproep aan alle Belgische artiesten om de creatieve krachten te bundelen en samen een Rode Duivel lied te maken en te zingen. "Laten we tonen dat we allemaal samen achter de Rode Duivels staan!", klinkt het. 

11 reacties

  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Voetbalbond een hoop zakkenvullers. Hopelijk laten de media het lied van die rapper nooit horen maar zij maken zulke vedetten en wij moeten dit slikken ...schande !!?
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    Armoe troef voor deze zangertjes! Oudjes coveren en proberen in wanhoop centen hieruit te halen! Het ondermaatse niveau was nu om niet aan te zien, schande!
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Michel Tampere, geen normbesef?
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Laat ons allen de voetbalbond de rug keren en dit initiatief toejuichen. Er is de supporters al teveel ontnomen door heel het belachelijke beleid dat ons duivels belgenlandje wereldwijd ten schande maakt.
  • Ken De Keyzer

    6 jaar geleden
    Een lied gemaakt door mensen die enkel 60-plussers als fanbase hebben... Dat gaat aanslaan... Overbevolking in de rusthuizen meteen ook opgelost dan. Voor alle duidelijkheid, nee dank u!