PN
Volledig scherm
© PN

Luc Wyns: "Geen stadion delen met Beerschot" - Gene Bervoets: "Emoties opzij zetten"

Jupiler LeagueAntwerp en Beerschot-Wilrijk in één stadion? Voor 2024 als het van Bart De Wever afhangt, maar hoe kijken de bekende fans uit beide kampen daartegen aan? Met gemengde gevoelens zo horen we bij Luc Wyns en Gene Bervoets.

51 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    waar gaat het hierover?over een stom stadium ,of over nog grotere stomme voetbal,zeker in belgie,ze kunnen alleen nog maar in bevordering een caffee ploegske bij een krijgen met allemaal vlamingen hoger op is het passen of hier en daar een uitschieter,die dan naar het buitland trekt,en volgens mij gaat het hier om een NVA de wever stunt stemmetjes ronselen,althans proberen
  • Gunter Van Otterdijk

    6 jaar geleden
    Ghelamco is een voetbalstadion? Toeschouwers kort op het veld? Nee ... wel de reclameborden, lelijk, heel lelijk?
  • marc polfliet

    6 jaar geleden
    Ongelofelijk maar waar, " Ikke en de rest kan stikken, " staat blijkbaar bij velen nog hoog in het vaandel.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Nochtans niets dan voordelen bij het delen van een stadion. Kijk naar wij en Cercle Monaco. Wij betalen ALLES en ter zijn nooit geen reklamatie's van Cercle kant. Doe maar zeggen ze want we hebben er alle vertrouwen in dat de kleedkamers en de velden gaan in orde zijn. En de rekening steekt ge maar waar de zon nooit schijnt. Voila toch alle gemak.
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    De Wever die gaat zorgen voor een stadion, LOL, hij gaat nog veel beloven, verwezenlijkingen van hem zero, als wat nu uitgevoerd wordt is nog de vrucht van het werk van de socialisten.