Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Koning Voetbal en vier andere tips voor een geslaagde tv-avond

Jan Vertonghen speelt vanavond in de Champions League.Beeld Photo News

De 1/8ste finales in de Champions League, een aangrijpend drama met Drew Barrymore of toch liever een dosis stevige onderzoeksjournalistiek? Dit zijn onze vijf tips voor een geslaagde tv-avond, een volledig overzicht vindt u hier.

Champions League: Tottenham Hotspur - Juventus

Tottenham – de ploeg van Rode Duivels Jan Vertonghen, Moussa Dembélé en Toby Alderweireld – verbaasde drie weken geleden vriend en vijand door de Italiaanse grootmacht Juventus in het eigen Allianz Stadium in bedwang te houden. 2-2 was de eindstand in Turijn, en daar mocht uiteindelijk Juventus nog blij om zijn. Absolute uitblinkers bij Spurs waren Eriksen en Dembele. Kan het complementaire duo vanavond in een kolkend Wembley opnieuw zijn stempel op het middenveld drukken?
Om 20.15 uur op Q2.

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!

Miss You Already

Vitaya brengt de première van dit aangrijpende drama over twee beste vriendinnen, gespeeld door Drew Barrymore en Toni Colette. Beiden maken een ingrijpende gebeurtenis meemaken. De een wordt na lang proberen zwanger, de andere krijgt te horen dat ze kanker heeft. Regisseur Catherine Hardwicke bewees in het verleden met Thirteen al dat ze talent in huis heeft.

Om 20.30 uur op Vitaya.

Oscars 2018

Wie te gehecht was aan een goede nachtrust om wakker te blijven voor de jaarlijkse uitreiking van de Oscars, kan vanavond afstemmen op ZES voor een opsomming van de hoogtepunten.

Om 20.35 uur op ZES.

Jimmy Kimmel mocht voor een tweede keer Oscargastheer zijn.Beeld Getty Images

Pano

Het problematische Belgische gokbeleid wordt onder de loep genomen. In een reportage van Bart Aerts, Frederik Van Royen en Bob Dejongh gaat het onder meer over gokreclame, die is overal: op televisie, op straat, online en op het shirt van uw favoriete voetballer. Intussen schieten ook speelhallen, gokkantoren en zelfs kindercasino's als paddenstoelen uit de grond. Het aanbod explodeert. Net als het aantal problematische gokkers. 

Om 21.35 uur op Eén.

Pano gaat vanavond over het sociale drama achter het Belgische gokbeleid.Beeld VRT

Golden Dawn Girls

Deze documentaire biedt een unieke kijk op Gouden Dageraad, de Griekse extreemrechtse partij die Vlaams Belang-boegbeelden Filip Dewinter en Anke Van dermeersch in 2016 in nauwe schoentjes bracht. Nadat de partij als criminele organisatie werd veroordeeld, belandden de leider en de belangrijkste leden in de gevangenis. De vrouwen kregen de touwtjes in handen en zetten de zaak van de partij voort. De Noorse documentairemaker Håvard Bustnes brengt drie van deze vrouwen voor de camera.

Om 22.55 uur op NPO2.