Een van de familieleden van de hooggeplaatste functionaris van Staatsveiligheid.
Volledig scherm
Een van de familieleden van de hooggeplaatste functionaris van Staatsveiligheid. © VTM Nieuws

"Wij zijn gewaarschuwd voor overval van Bende van Nijvel op Delhaize in Aalst", zegt familie van lid Staatsveiligheid

Een hooggeplaatst lid van de Staatsveiligheid heeft zijn familieleden gewaarschuwd voor de overval van de Bende van Nijvel op de Delhaize in Aalst. Dat zegt de familie in een gesprek met VTM Nieuws-journalist Faroek Özgünes.  "We zijn op voorhand gewaarschuwd voor de overval op de Delhaize in Aalst", zegt een van de familieleden. Zowel de zus als het petekind van de intussen overleden man van de Staatsveiligheid bevestigen het verhaal.

65 reacties

  • walter de munter

    6 jaar geleden
    Dit gaan we toch niet laten liggen. Dat moet opgelost worden. Of we breken het kot af
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    En ook nu weer zijn er hier die het in het onnozele willen trekken ervan uitgaan dat fit waar zou kunnen zijn wil dit wel zegge dat er van uit de hoogstevregionen van ons land opdrachten gegeven zijn om burgers te doden, indien dit waar zou zijn zou ik wel willen weten wie de orders gegeven heeft en waarom? Hier moetenook politiérs tussen bezeten hebben, mogen de overlevenden dan die smeerlappen niet kennnen ook al zijn die zelf al begraven dan nog.
  • Francois Peters

    6 jaar geleden
    De ware toedracht over het hoe en waarom van de bende zal nooit publiek gemaakt worden want het zou leiden tot de onherroepelijke splitsing van België de opdrachtgevers van hun acties horen bij de allerhoogste elite van België en ik praat niet van een of andere minister of ambtenaar want die zijn vervangbaar dat is de enigste verklaring waarom over decennia heen er nooit enige vooruitgang is geboekt het MOET geheim blijven
  • Julien Letschert

    6 jaar geleden
    Ale, weer een paar die in de belangstelling staan. Als hier morgen enkele overvallen gebeuren op lidl, aldi of carrefour ga je tegen vrienden, kennissen en familieleden misschien ook zeggen dat ze beter even wegblijven uit die supermarkten. Wil dit dan zeggen dat je meer weet??? Onozele mensen die meestappen in dit verhaal. Degelijke onderzoeksjournalistiek heb ik op tv nog nooit gezien, laat staan op vtm. Sensatiebeluste zender.
  • Jozef Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    Zoals hier nog mensen getuigen heerste er toen een algemeen angstgevoel. Het was gewoon afwachten waar en wanneer de volgende raid zou gebeuren. Er werd op voorhand zelfs gespeculeerd dat als de bende in Aalst zou toeslaan ze in de val zouden zitten op de parking (wat ook enigszins gebeurde) Spijtig genoeg kregen alle politieploegen toen de opdracht om een vrije aftocht te garanderen. Het blokkerende politievoertuig werd dus achteruit gereden terwijl het werd beschoten.