ANP - thinkstock
Volledig scherm
© ANP - thinkstock

"Stop criminele bende motorclub te noemen"

Twee dagen na de grootschalige politieactie in Limburg waarbij twaalf leden van de Hells Angels zijn opgepakt en een omvangrijk wapenarsenaal in beslag is genomen, trekt de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) aan de alarmbel.

17 reacties

  • Sven Haelterman

    6 jaar geleden
    als support lid van Satudarah MC vindt ik dit niet kunnen. Het is nog steeds een MC (Motorcycle Club) en geen een of andere criminele organisatie of maffia. 1%er of niet het blijft een MC.
  • Luc Vanderkelen

    6 jaar geleden
    Browaeys koop je uk ne moto he jongen,zure gast
  • pascal de bruycker

    6 jaar geleden
    Roger Wellens , u zegt altijd correct betaald..., tuurlijk , ze hebben genoeg aan misdaadgeld zeker ? Hoe naïef is u ! Zoals in elke categorie heb je overal goede en slechte , zowel bij autobestuurders als motorfietsbestuurders ; gans dat macho gedoe van Angels is om te imponeren en ze zullen wel weer spitsvondige advocaten hebben om die gasten vrij te krijgen . Het zijn doetjes...Dat motorclub gedoe is enkel een dekmantel .
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    De Hells Angels en Outlaws zijn inderdaad geen motorclubs maar eerder maffiafamilies.
  • Jean-Pierre Browaeys

    6 jaar geleden
    En waarom moeten motorrijders nergens parkeergeld betalen? Tegenwoordig is een ticket zelfs niet meer nodig. Alles gaat elektronisch. Weer de zoveelste discriminatie ten nadele van de automobilisten.