BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Renaud Hardy reageert emotioneel nadat hij tot levenslang veroordeeld werd, zijn brief voor actrice Eyckermans wordt onderschept

Renaud Hardy (55) is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Gisteren werd de seriemoordenaar schuldig bevonden over de hele lijn en vandaag vorderde de procureur-generaal levenslang voor Hardy. De jury volgt die redenering nu. Daarbovenop wordt Hardy voor 15 jaar ter beschikking gesteld aan de strafuitvoeringsrechtbank.

168 reacties

  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Levenslang is 12,5 JAAR en de meeste onschuldige mensen krijgen 45 jaar dwangarbeid( daar begint het meer op te gelijken) en enige fout is dat ze hier geboren zijn Nieuwkomers hebben speciaal statuut Hardy zal nooit zoveel afzien dan zijn slachtoffers en ons dagelijks geld kosten Van mij zou iedereen in gevangenis moeten werken en iedere dag niet gewerkt is langer vast De begroting en veel zaken zouden goedkoper kunnen
  • Jan Van Boterdael

    6 jaar geleden
    Heb daar niks emotioneel aan gezien,show,veel show.
  • Jozef Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    Zielige man. Zijn verdriet en spijt moeten enorm zijn nu. Spijt en verdriet omdat hij nu gestraft gaat worden. Niet omdat hij mensen vermoorde en mishandelde. Wel denk daar de komende jaren maar eens goed over na.... je zal daar nu tijd genoeg voor hebben.
  • william vanlaer

    6 jaar geleden
    Met zo een varken heb ik geen medelijden. In de VS zou dat uitschot 20 jaar op death row zitten en dan - voor de maatschappij - het verlossend spuitje. Maar ja, in den Belziek is levenslang flauwe kul.
  • Karel Delcroix

    6 jaar geleden
    Eigenlijk zouden we hier ook het Amerikaanse systeem moeten hebben.... per misdrijf een straf en dan alles op tellen. En de veroordeelde persoon uitbesteden aan een private firma die de bewaking op zich neemt
  1. PORTRET. Michel Leclercq (84), de man achter Decathlon: hoe zijn ontslag het begin werd van z’n miljardensucces
    PREMIUM
    5

    PORTRET. Michel Leclercq (84), de man achter Decathlon: hoe zijn ontslag het begin werd van z’n miljarden­suc­ces

    Over en uit voor het depot van Decathlon in Willebroek: de sportketen schrapt tegen het einde van dit jaar 132 jobs. Dat terwijl de sportartikelenverkoper al vijftien jaar enorme winsten boekt: zo’n 17 miljoen euro per jaar in ons land alleen. Geniet daar ook van: oprichter Michel Leclercq (84). Met 4,8 miljard euro een van de rijkste mensen van Frankrijk. Niet slecht voor een wees zonder diploma. Portret van de man die 48 jaar geleden op een bijzonder plek en manier begon met Decathlon.
  2. Odette, Joyce en Regina lieten hun DNA testen en dat veranderde hun leven: “Ik kreeg een lijst van 15 ziektes die ik nooit zou krijgen”
    PREMIUM
    2

    Odette, Joyce en Regina lieten hun DNA testen en dat veranderde hun leven: “Ik kreeg een lijst van 15 ziektes die ik nooit zou krijgen”

    Al zeker honderdduizend Belgen lieten hun DNA testen via commerciële (Amerikaanse) bedrijven als MyHeritage, Ancestry of 23andMe. Ze zijn een makkelijke, snelle en goedkope manier om in het verleden te duiken, maar wat hun handleiding niet vertelt: ze kunnen je hele leven op z’n kop zetten. Joyce, Odette en Regina deden er één — elk om hun eigen reden — en kwamen véél te weten: “Uit de test kwam: verhoogd risico op kanker. Twee jaar later kreeg ik de diagnose.”