© JBC

Dit is de collectie van Karen Damen voor JBC

Terwijl ex-K3 Karen Damen een plaat maakte, vond ze ook nog tijd om een capsulecollectie te ontwerpen voor de Belgische modeketen JBC. Die lijn is een mix geworden van casual chic, fun en kleur en hangt vanaf Internationale Vrouwendag (8 maart) in de rekken.

vwh

“Ik wilde een collectie maken waarin vrouwen zich mooi en comfortabel voelen. Ik vertrok van de kledingstukken in mijn kast waar ik me zelf gelukkig in voel”, zegt de zangeres. De lijn staat ook niet helemaal los van haar eerste soloplaat ‘Een ander spoor’. Karen vertelt dat elk nummer op het album haar een ander gevoel geeft en dat het met kledij net hetzelfde is. “Ik zou voor elk nummer een andere outfit kunnen dragen. Muziek, mode en mood zitten in elkaar verweven”, klinkt het in het officiële persbericht.

Het resultaat is een knusse collectie geworden met persoonlijke evergreens die je ook chic kunt stylen. Denk aan een wijde pantalon met bloemenprint, combineerbaar met een blouse met dezelfde print. De lijn bevat ook hemdjes, een kimono, een speelse sweater met opschrift ‘Dame(n)’ en een dito T-shirt dat vertelt dat je al-tijd naar je moeder moet luisteren. “Ik hou niet van een te afgeborstelde look. Ik ben dan wel 43 jaar, ik voel me nog lang geen madam”, aldus de zangeres. Meer info via www.jbc.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer