Een medewerkster van Coolblue in het distributiecentrum van Tilburg.
Volledig scherm
Een medewerkster van Coolblue in het distributiecentrum van Tilburg. © BELGA

Coolblue reageert op kritiek Unizo: "We betalen wel belastingen en zorgen voor 200 nieuwe banen"

Coolblue, het van origine Nederlands e-commercebedrijf dat in België in de top drie van populairste webshops staat, betaalt wel degelijk belastingen in ons land en zorgt ook voor vele honderden banen. Dat zegt Matthias De Clercq, manager van Coolblue België, in reactie op kritiek dat het bedrijf niet bijdraagt aan de Belgische economie.

13 reacties

  • wesley steelandt

    5 jaar geleden
    Ik bestel altijd in Nederland fier ben ik er niet op maar als ge iets in België ziet en ge komt het goedkoper tegen in Nederland is de keuze snel gemaakt
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Als je de reclames op TV ziet van de Hollandse grootwarenhuizen val je achterover,we betalen hier veel meer. Goedkopere keukens, brillen, fietsen, contactlenzen en veel andere dingen komen van onze noorderburen. Zij weten dat we teveel belastingen betalen en kleine pensioentjes hebben.Wij hebben veel schulden, veel politici, veel burgemeesters, de hollanders doen het met veel minder.
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Moet Unizo maar zorgen dat de Belgische bedrijven concurentieel zijn. Te duur, te weinig voorraad, te lange leveringstijden, te kleine keuze, ... moet ik nog wat verder gaan?
  • jintha peeters

    6 jaar geleden
    ik ga al jaren naar nederland me inkopen doen en ik geloof direct wat ze zeggen maar iedereen weet dat unizo en de zelfstandige de vriendjes van de nva is en dus wel moeten reageren
  • willy platteau

    6 jaar geleden
    men wil graag dat we ,,Belgisch,, kopen ; probeer maar eens iets te kopen online bij een .be shop , 99% kans dat de firma ,,Hollands,,is , hoofdzetel & magazijn in Nederland ,postbusadres in Belgie . heb reeds mail gestuurd naar economische zaken, maar nog steeds geen antwoord gekregen!