Het beeld van de dader dat de politie van Keulen verspreidt.
Volledig scherm
Het beeld van de dader dat de politie van Keulen verspreidt. © Politie Keulen

Vrouw koopt hongerige man eten. Plots grijpt hij haar 13-jarige dochter vast

BuitenlandDe politie van de Duitse stad Keulen is op zoek naar een jongeman die een Zweedse toeriste (47) en haar dochter (13) belaagd zou hebben. De tiener had de vrouwen om eten gevraagd in het treinstation van Düsseldorf waar ze de trein naar Keulen wilden nemen en hun vertrouwen gewonnen. Maar dat bleek hij niet te verdienen.

15 reacties

  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Die gast ziet er niet gekleed als sukkelaar uit en vertrouw ze nooit die gasten dus lesje voor moeder en dochter!
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Zag deze week beelden van voedselbedeling waarin Duitsers weggeduwd werden de winkel werd letterlijk geplunderd maar men blijf met de vinger wijzen naar de onverdraagzame Duitser zolang men de feiten niet wil zien zal de negativiteit ten aanzien van deze mensen énkel maar toenemen met alle gevolgen !
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    illegaal is illegaal , de immigratiewetten overtreden , moet daar een op pensioen gezette rechter over oordelen , dat die mogen blijven om te eten op mijn kosten in mijn land , niet te geloven, de C130 in en met of zonder parachutte eruit boven het land van herkomst
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Waarschijnlijk lid van rondtrekkende bende die kan onderduiken bij diverse vrienden en familie op doorreis om mensen te bestelen of overvallen .
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    6 jaar geleden
    Was waarschijnlijk agressief gezind en ontevreden over zijn levenssituatie. Nogal naïef van dat vrouwmens. Nog een geluk dat de politie maar anderhalve maand nodig had om een foto te verspreiden.