Vrouw knalt met wagen achterwaarts door garage

© fmr

Een vergissing leidde vrijdagmiddag tot een ravage op parking Wijngaard in Izegem. Een wagen knalde achterwaarts door een dubbele garage.

gsd/fmr

Bewoners van de Hondstraat hoorden rond 15 uur een luide knal op de parking achter hun huis. Toen ze een kijkje gingen nemen, zagen ze dat een Peugeot 407 zich achterwaarts door een dubbele garage had geboord. “Bij de auto stonden een vrouw en een jongen met een baby”, zegt een buur. “Ze belden de politie en wandelden weg.”

Volgens een andere getuige was het de 15-jarige jongen die achter het stuur zat van de wagen met automatische versnellingsbak. Zijn moeder ontkent dat echter. “Ik wilde met mijn kindje van 2 maanden naar de dokter vertrekken, maar ik was verstrooid. In plaats van vooruit, stak ik de versnelling in achteruit”, zegt Marleen Fiorine. Iedereen bleef ongedeerd, maar de ravage was groot. De poorten werden volledig ingedeukt en de brokstukken van een muur beschadigden een Ford S-Max. De eigenaars werden op de hoogte gebracht via kennissen, want ze waren zelf met vakantie in Brazilië.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen